in

Gezin wacht al jaren op het ‘Einde der Tijden’

De politie in Drenthe heeft gisteren een vader en zes kinderen uit het kelder van hun huis gehaald, waar ze leefden, wachtend op het ‘einde der tijden’ Het is nog niet bekend waar de moeder is of wat er met haar is gebeurd. De mogelijkheid bestaat dat zij ‘begraven ligt’ op het terrein.

RTV Drenthe schrijft dat de oudste zoon, een man van 25 jaar, gisteren verdween uit de boerderij en zich heeft gemeld bij een kroeg in Ruinerwold. mensen hebben de politie gebeld omdat de man verward overkwam.

De politie is meteen ter plekke gegaan en heeft de boerderij doorzocht. Er werd een kelder ontdekt, achter een kast in de woonkamer. De kelder ligt onder een boerderij die nogal afgelegen ligt. De vader en vijf andere kinderen woonden daar al jaren. De vader bleek enkele jaren geleden een herseninfarct te hebben gehad en lag in bed.

Het gezin, met kinderen tussen de zestien en 25 jaar, heeft al jarenlang geen contact met de buitenwereld en leefde volledig zelfvoorzienend. ook de buren kenden het gezin helemaal niet. Een buurman geloofde dat er één man woonde en de hele boerderij had dichtgetimmerd.

De kinderen hadden geen idee dat er nog andere mensen bestonden op de wereld. De politie heeft de familie inmiddels uit huis gehaald en ondergebracht op een recreatiepark.

Politiewoordvoerder Ramona Venema bevestigt dat het gezin is gevonden in de boerderij. Volgens Venema gaat het onderzoek nog door en kunnen ze nog niet met zekerheid vertellen wat er hier precies is gebeurd.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Trouwstoet Drama 2 : Peperdure Lamborghini crasht met busje

Een nattere Herfst