in ,

Gemeente Eindhoven komt met het GeldKrant

De gemeente Eindhoven heeft samen met Nibud (Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) de GeldKrant verspreid door de hele stad; een krant met boordevol nuttige tips en informatie over geldzaken.

Veel mensen en bedrijven hebben, door de coronapandemie, groot verlies geleden afgelopen jaar. De gemeente Eindhoven ziet ook dat veel Eindhovenaren geldzorgen hebben, en hebben ze samen met partners in de stad besloten om aan de slag te gaan voor hun bewoners, zodat ze kunnen voorkomen dat ze in de problemen raken.

Eindhovenaren die in de problemen zijn geraakt door een laag inkomen of schulden worden via hun site opgeroepen om contact op te nemen, zodat deze stap voor stap kunnen worden geholpen “hun situatie beter te maken”.

“Zorgen hebben over geld kan iedereen overkomen. Bijvoorbeeld wanneer je door de coronacrisis je baan bent verloren of als ondernemer minder inkomen hebt. Veel inwoners raken door alle rekeningen, toeslagen en abonnementen het overzicht over hun financiën kwijt en komen zo steeds verder in de problemen”, aldus de gemeente Eindhoven op hun site.

De GeldKrant, die in samenwerking wordt verspreid met NIBUD, is bedoeld voor alle bewoners die geldzorgen hebben of vragen hebben over geld.

Je kunt het hier digitaal lezen en downloaden.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Het vaccineren kan beginnen

Meer kinderen werden emotioneel verwaarloosd tijdens de eerste lockdown