in

Geert Wilders : Nederland is corrupt!

Het Openbaar ministerie heeft na een “zorgvuldige beoordeling van de feiten en omstandigheden”, besloten dat er geen verdenkingen zijn, en dat er geen strafrechtelijk onderzoek zal komen naar de Belastingdienst en zijn ambtenaren, met betrekking tot de ‘toeslagenaffaire’.

Dit besluit heeft tot de nodige emoties gezorgd en mensen spreken hun ongeloof uit op social media. Hel veel Twitteraars zijn, “jammer genoeg niet verbaasd”, en één gebruiker schrijft, “O wee, als jij de Belasting naait”.

Ook PVV-leider Geert Wilders schrijft zijn reactie op Twitter, “Nederland is een #corrupt land. Het OM doet geen strafrechtelijk onderzoek naar collega-ambtenaren van de Belastingdienst maar zorgt er wel voor dat de leider van de oppositie in de Tweede Kamer tien jaar lang voor de rechter staat.”

Het gaat hier om talloze ouders die ten onrechte zijn beschuldigd van fraude en hierdoor in een oneindig cirkel van ellende terecht zijn gekomen, zowel financieel als sociaal. Er kwam een parlementaire ondervragingscommissie, die uiteindelijk concludeerden dat de ouders, met migratie-achtergrond, onterecht zijn beschuldigd.

De staatssecretarissen van Financiën hebben aangifte gedaan bij het OM tegen eigen Belastingdienst, wegens vermoeden van discriminatie. Er was een onderzoek gestart dor de Rijksrecherche en deze heeft nou besloten
dat deze beschuldigingen ongegrond zijn geweest.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Merkel, verdrietig en woedend over de rellen in de Verenigde Staten

Dagelijks meer dan 1000 coronasterftes in Groot-Brittannië