in

Geert Wilders krijgt antwoord van Turkije : “Immoreel, anti-menselijk en fascistisch”

“Immoreel, anti-menselijk en fascistisch …”, schreef Omer Celik op Twitter, in reactie op de post, gevolgd door hashtag #TerroristGeertWilders.

“Terwijl fascisten zoals Geert Wilders onze president aanvallen, is het hun bedoeling om het bloed te vergieten van de onderdrukten in Syrië en Libië, en om Hitlers wreedheid jegens de Joden in Europa, tegenover moslims te begaan”, aldus Celik. “Onze president staat dit soort fascisme niet toe.”

“We zullen tegen deze fascisten vechten. We zullen deze strijd aan de orde stellen in naam van de mensheid. De strijd van onze president, die deze fascisten niet toestaat, is de strijd met de vijanden van de mensheid ”, voegde hij toe.

Wilders, bekend om zijn anti-islam standpunt, is voorzitter van de Partij voor de Vrijheid (PVV) en werd tijdens zijn verkiezingscampagne in september 2014 schuldig bevonden aan het beledigen van minderheidsgroeperingen.

Turkse minister van Buitenlandse Zaken, Mevlut Cavusoglu, heeft zich al eerder uitgesproken over de groei van racisme in Europa, “Het is tijd om de verwende politici van Europa met een fascistische mentaliteit tegen te houden.” schreef Cavusoglu op Twitter.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

PVV-leider Geert Wilders noemt Turkse president een “Terrorist”

Lichte daling in coronabesmettingen over het weekend