in

‘Ga niet alleen hardlopen’

De politie onderzoekt of er een verband is tussen de twee vrouwen die twee weken geleden in Castricum zijn aangereden en de 18-jarige hardloopster uit Egmond aan den Hoef, die was aangereden en daarna gestoken in haar borst. De twee vrouwen die zijn aangereden in Castricum zijn vermoedelijk ook neergestoken.

Twee weken geleden werd een jonge vrouw uit Egmond aangereden toen ze aan het hardlopen was. Toen ze op haar knieën viel, stapte de chauffeur uit de auto en stak haar in haar borst en reed weer weg. Ze heeft een aantal dagen op de intensive care gelegen.

Er wordt vermoed dat dezelfde dader weer heeft toegeslagen. Een 18-jarige fietsster en een 52-jarige hardloopster in Zanddijk in Castricum zijn vier dagen eerder aangereden, allebei waarschijnlijk door een grijze SUV. De hardloopster heeft verwondingen aan haar arm overgehouden en de vrouw van 18 liep een klaplong op.

Het is niet duidelijk of de vrouwen in Castricum ook zijn neergestoken maar de gemeenten Bergen, Heiloo en Castricum hebben in een reactie de inwoners gewaarschuwd om niet meer alleen hard te lopen maar in groepjes te gaan.

Opsporing Verzocht

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Energierekening wordt volgend jaar 360 euro duurder

Ict’ers schieten politie te hulp