in

Farid Azarkan roept Thierry Baudet op om te komen debatteren in Tweede Kamer

Zoals veel Nederlandse media vandaag heeft gemeld; de Nederlandse bevolking is veel minder gegroeid in het afgelopen jaar. Het CBS meldt op basis van voorlopige cijfers tot 1 december 2020 dat de bevolking van de tien grootste gemeenten veel minder is gegroeid in 2020. “Dat komt vooral door de lagere immigratie,” aldus het CBS, die toevoegt dat in 65 van de 355 gemeenten de bevolking zelfs is “gekrompen”.

Het CBS schrijft dat veel grote steden in de afgelopen jaren, inderdaad zijn gegroeid door buitenlandse migratie, maar doordat het aantal immigranten sinds de wereldwijde coronamaatregelen sterk is afgenomen, is de bevolkingsgroei vooral in deze steden gezakt.

“Er kwamen niet alleen minder arbeidsmigranten maar ook minder internationale studenten,” aldus het CBS.

Maar het lijkt erop dat Jan Latten, Emeritus Hoogleraar demografie UvA (zoals vermeld in zijn Twitter bio) zijn eigen onderzoek en informatie heeft, dat hij deelt op Twitter, waar hij schrijft, “In Coronajaar 2020 komt 94% van groei aantal inwoners vanuit het buitenland.” en natuurlijk laat hij dit zien met een grafiek.

Thierry Baudet, Fractievoorzitter Forum voor Democratie en Tweede Kamer der Staten-Generaal (zoals staat vermeld op zijn Twitter bio) is het eens met de grafiek van Jan Latten deelt dit op zijn Twitter, en schrijft nog, “De massa-immigratie gaat door. Ook hierom #FVD op 17 maart!” Om zijn kiezers naar de stembussen te trekken in Maart.

Gelukkig zijn er ook politici die verder kijken dan hun neus langs is en wordt Baudet opgeroepen om te komen debatteren in de Tweede Kamer door, Farid Azarkan, Betrokken burger. Fractievoorzitter Denk in Tweede Kamer (zoals vermeld op zijn Twitter bio). Hij deelt Baudet’s Tweet met onderschrift, “Kom een keer debatteren in de Tweedekamer @thierrybaudet. Je roept op om te stemmen en als je bent gekozen dan verschuil je je achter een toetsenbord terwijl wij hier in de Kamer aan het debatteren zijn. Paradoxaal.”

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Onderzoek : Bijna helft van Nederlanders positief over coronavaccin

Transparante uitrol van vaccins zou toerisme tegen 2022 met 25% kunnen stimuleren