in

Familiedrama in Arnhem : Vader steekt zoon (12) dood

De inwoners van de Dragonstraat in Arnhem zijn geschrokken van een verschrikkelijk familiedrama die heeft plaatsgevonden. Tevfik G. (40) heeft rond 11 uur vanochtend zijn zoon Bekir G. (12) doodgestoken.

Volgens ooggetuigen loopt er een enorme bloedspoor door de hele staat en is de oudere zoon van Tevfik G., Emre (15) weten te ontsnappen. De man is achter de zoon aangerend, maar is vrij snel opgemerkt en opgepakt door de politie, waardoor Emre het heeft overleefd.

Burgemeester Ahmed Marcouch van Arnhem heeft al gereageerd op het drama dat zich in zijn stad heeft afgespeeld en hij laat weten dat hij er geen woorden voor heeft, “Wat verschrikkelijk, ik heb er geen woorden voor. We leven mee met de betrokkenen.”

De buurtbewoners hebben verteld dat de man en zijn twee zoons pas enkele weken geleden zijn verhuisd naar hun woning, maar dat de man wel problemen heeft gehad. Er waren ook meldingen van twee politieauto’s voor de deur gisterenavond.

Omdat er nog een onderzoek gaande is, wilt de politie niet bevestigen dat het gaat om een familiedrama. De technische recherche is op het moment aanwezig en doet onderzoek naar wat er precies heeft afgespeeld in de woning. De woning afgezet met hekken en zeil.

Arnhem twitter

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

’Verbod op benzine- en dieselauto kan niet binnen EU’

Grijs en grauw tijdens Kerst