in ,

Europa kiest voor Turkije voor haartransplantatie

Turkije is het topland in Europa voor haar transplantaties, zei president van de Turkse Vereniging van Plastische Reconstructieve en Esthetische Chirurgen.

“Turkije staat op de derde plaats in haartransplantatie procedures wereldwijd.” aldus professor Suhan Ayhan in gesprek met Anadolu Agency.

“Er zijn mensen die voornamelijk afkomstig zijn uit de Golf, het Midden-Oosten en Oost-Europese landen voor haartransplantatie.” zei Ayhan.

“Turkije heeft een belangrijke promotie- en marketingstrategie voor haartransplantaties geïmplementeerd.” voegde hij eraan toe, “Turkije is een centrum voor haartransplantatie in de wereld geworden. Er zijn veel lokale bezoekers, maar ook mensen die van buiten komen, die op zoek zijn naar haartransplantatie.”

“De resultaten zijn goed en misschien wel een van de belangrijkste redenen waarom deze procedure zo populair is, is de perceptie dat dit een goedkoop proces is.” voegde hij eraan toe.

Hij zei dat Turkije het nummer drie land in gezondheidstoerisme wereldwijd zou kunnen worden als het zijn pool van opgeleide artsen en personeel gebruikt.

Een rapport uit 2017 van de International Society of Hair Restoration Surgery schat dat 1,8 miljoen patiënten in 2016 wereldwijd haar behandelingen hebben gekregen.

“De totale marktomvang voor haartransplantatie chirurgie is sinds 2014 met 64 procent toegenomen.” voegde het rapport toe.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Vluchten naar Parijs vervallen te midden van ‘Gele Hesjes’ protesten

Humeyra (16) wilde vluchten naar Turkije