Flower
Erdogan : ‘Zero-Tolerance’ voor geweld tegen vrouwen

Erdogan : ‘Zero-Tolerance’ voor geweld tegen vrouwen

Turkije zet zijn inspanningen voort om geweld tegen vrouwen te voorkomen met een multidimensionale en holistische benadering zonder tolerantie, zo zegt president Erdogan op donderdag.

Huidige coronamaatregelen zullen tot ver in december duren
Vier mensen verdronken aan Nederlandse kust
Australian Islamic Centre helpt brandweer met maaltijden

“Elke regulering, benadering of ideologie dat onze families schaadt, is niet humaan en ook niet legitiem.” aldus Recep Tayyip Erdogan tijdens een ceremonie ter gelegenheid van de negentiende verjaardag van de regerende partij, “Als we afstand doen van het beschermen van vrouwen, zouden we niemand meer kunnen aankijken.”

“Hoewel er in het land zoveel regels zijn ten gunste van vrouwen, laten we deze kwestie niet over aan degenen die van deze kwestie een excuus proberen te maken om onze waarden te ontmenselijken.” voegde hij toe.

Tijdens zijn toespraak herinnerde Erdogan zich aan de economische ontwikkeling van Turkije onder de heerschappij van de partij Rechtvaardigheid en Ontwikkeling (AK) gedurende de afgelopen 19 jaar.

“Zodra de gevolgen van de coronavirus-pandemie zijn verdwenen zal Turkije een nieuw tijdperk in zijn economie beginnen en zal het een tijdperk van vooruitgang zijn.” aldus de Turkse president.

Hij meldde dat de lokaal geproduceerde auto van Turkije hopelijk in 2022 op de markt zal zijn en dat Turkije een leidende plek zal innemen op het gebied van elektrische voertuigen.

©NieuwsOn

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0