in

Eigenaar vegetarisch restaurant stopt mensenvlees in noedels

Lokale media melden dat gasten van de eetgelegenheid in Lat Krabang, een buitenwijk van de hoofdstad van Thailand, het vlees ontdekten. Ze waren ontzet dat er vlees zat in gerechten die vegetarisch zouden moeten zijn.

De klanten, die dachten dat ze kip of varken voorgeschoteld hadden gekregen, deden hun beklag bij de autoriteiten. Toen onderzoekers de keuken van het restaurant ingingen, zagen ze grote bloedspetters op muren en stukken vlees op de grond.

De politie vond daarna het lichaam van een 61-jarige man in een watertank. Volgens Asian One is het lijk geïdentificeerd. Daarbij is aan het licht gekomen dat het om een buurtbewoner ging die regelmatig in het restaurant dineerde.

Restauranteigenaar op de vlucht na ontdekking
De stamgast zou ruzie hebben gehad met de eigenaar van de vegetarische eettent. Daarbij zou de restauranteigenaar de klant hebben geslagen en gestoken.

De politie gaat ervan uit dat de eigenaar het lichaam wilde wegwerken, maar daar niet goed in slaagde. Toen besloot hij het mensenvlees te serveren in zijn noedels.

Het is niet bekend of mensen ook daadwerkelijk mensenvlees hebben gegeten. Op het moment dat de politie het restaurant inviel, was de eigenaar al op de vlucht geslagen. Tot op heden is hij nog niet gepakt.

Bron: NU.nl

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Rechtbank houdt verbod op gebruik stint in stand

Toyota roept wereldwijd auto’s terug