in

Eerste dode van coronavirus in Nederland is een feit

Terwijl de wereld in de greep is van het coronavirus, is er in Nederland de eerste dode gevallen; een 86-jarige man is gestorven aan de gevolgen van het coronavirus.

Volgens het RIVM is de man, afkomstig uit Hoeksche Waard, na zijn besmetting, in het Ikazia Ziekenhuis in isolatie verzorgd. Er wordt al gekeken naar de bezoekers en verzorgers die de man heeft gehad. Deze worden door het RIVM gevraagd thuis te blijven als ze last hebben van koorts of hoestklachten, “Zo nodig worden zij getest.” aldus het RIVM.

“Mijn gedachten zijn bij de familie, vrienden en dierbaren.” aldus Minister Bruno Bruins van Medische Zorg die alle nabestaanden van de 86-jarige man die is overleden aan de besmetting sterkte wenst via zijn Twitter pagina. Ook Premier Rutte reageert via een Tweet, “”Helaas is vandaag het moment gekomen dat ook in Nederland een eerste sterfgeval te betreuren is als gevolg van een besmetting met het coronavirus. Ik wil hier namens het kabinet medeleven uitspreken met de nabestaanden en hen alle sterkte wensen met het verwerken van dit verlies.”

Waar en hoe deze patiënt is besmet met het coronavisrus is tot nu toe nog onbekend.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Lijk in fietsenstalling PostNL

Schutter opent vuur in moskee Parijs