in ,

DENK en NTR reageren op de negatieve uitlatingen van Fidan Ekiz

Afgelopen week ontstond er enige commotie na uitspraken van Fidan Ekiz. Haar negatieve uitlatingen over DENK zorgden voor veel haatreacties richting de politieke beweging.

De NTR geeft aan, in tegenstelling tot de opmerkingen van Fidan Ekiz, dat zij wel gesprekken hebben gevoerd met DENK over diversiteit binnen de publieke omroep en dit in de toekomst te willen blijven doen.

Fidan Ekiz is van mening dat DENK “intimidatiepolitiek” bedrijft door gesprekken met de NTR te voeren. Ook gaf zij aan dat de NTR deze gesprekken had afgewezen.

De afgelopen dagen zijn er diverse gesprekken gevoerd met de mediadirecteur van NTR, Willemijn Francissen, over deze uitlatingen. Zij geeft aan dat de gesprekken met DENK over diversiteit op een prettige wijze hebben plaatsgevonden en ook in de toekomst zullen plaatsvinden.

“Het is bekend dat wij van mening zijn dat diversiteit binnen de publieke omroep een uitdaging is. Onze gesprekken met de NTR hebben daar betrekking op. Wij betreuren het feit dat deze goede gesprekken op deze onjuiste wijze naar buiten zijn gekomen en wij daardoor negatief in het nieuws zijn gekomen.” aldus mediawoordvoerder van DENK, Selçuk Öztürk.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

‘Kabinet stroomt over van de communicatiemedewerkers’

Vier kleine kinderen en vrouw omgekomen bij brand Nürnberg