in

Dealende portiers Amsterdams vijfsterrenhotel ontmaskerd

Drie portiers van het Amsterdamse vijfsterrenhotel W zijn ontslagen omdat ze drugs verkochten aan hotelgasten, meldt de lokale omroep AT5. De dealende portiers werden volgens de zender ontmaskerd nadat het hotelmanagement signalen kreeg van gasten die xtc en cocaïne konden bestellen.

Afgelopen voorjaar begon een undercoveroperatie bij het hotel. Agenten betrokken een kamer met zicht op de ingang van het hotel, van waaruit werd meegekeken met camera’s. De drie portiers staan komende week voor de rechter. Om welke hoeveelheden drugs het gaat, is niet duidelijk. Ook is niet bekend hoe lang er al drugs verkocht werden.

Het W Hotel wil tegenover AT5 niet inhoudelijk reageren, maar zegt in een reactie: „We hebben de politie geassisteerd in een onderzoek. Omdat het nu in hun handen ligt, kunnen we verder geen commentaar geven. De veiligheid van onze klanten en het personeel is onze eerste prioriteit.”

Bij het hotelmanagement bestond al langer het vermoeden dat sommige personeelsleden het begrip ‘room service’ te ruim interpreteerden. Een gast, die na nieuwjaarsnacht het hotel werd uitgezet omdat hij zich zou hebben misdragen, mailde het hotel dat drugs als cocaïne en xtc worden verkocht aan bezoekers door de portiers.

Bron : De Telegraaf

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

De dodental bij de terroristische aanslag op Mogadishu loopt op tot 53

Reclame verbannen van TV : Politiek Incorrect