in ,

De vader van de Britse premier, Boris Johnson vraagt een Frans paspoort aan

“Ik zal altijd een Europeaan blijven”, zegt Stanley Johnson tegen de Franse radio.

Stanley Johnson, de vader van de Britse premier Boris Johnson, heeft een Frans paspoort aangevraagd, meldden lokale media.

Boris Johnson ondertekende gisteren de handelsovereenkomst van het Verenigd Koninkrijk na de Brexit met de EU, aangezien de overgangsperiode van het land uit het blok gisterenavond is beëindigd. Hij leidde de campagne om de EU te verlaten bij het Brexit-referendum van 2016.

De 80-jarige Stanley Johnson sprak in het Frans met Franse radiostation RTL, “Als ik het goed begrijp, ben ik Frans. Mijn moeder is geboren in Frankrijk, haar moeder was volledig Frans, net als haar grootvader. Dus voor mij gaat het erom terug te vorderen wat ik al heb. En daar word ik erg blij van.”

“Ik zal altijd een Europeaan zijn, dat is zeker. Je kunt het Britse volk niet zeggen, je bent geen Europeaan meer. Een band hebben met de Europese Unie is belangrijk,” zei hij.

In augustus 2020 zei Stanley Johnson tijdens een podcast in het Verenigd Koninkrijk, “Iedereen die denkt, ‘Nou ja, we hebben een vrijhandelsovereenkomst met de EU, maar we hoeven ons geen zorgen te maken over harmonisatie’, zit in een wolkkoekoekland.

Waarom zou iemand ons in vredesnaam een ​​vrijhandelsovereenkomst moeten sluiten als we niet dezelfde soort normen gaan toepassen op onze productieprocessen als onze concurrenten?”

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Vuurwerkverbod werd genegeerd door heel het land

2021 begint positief : Daling in coronagevallen en ziekenhuisopnames