Flower
De Islamitische Stichting Nederland publiceert ‘Handboek van de Islam’

De Islamitische Stichting Nederland publiceert ‘Handboek van de Islam’

Na ruim drie jaar heeft de Islamitische Stichting Nederland (ISN) de 873 pagina’s tellende boekwerk, "Handboek van de Islam", succesvol naar het Nederlands vertaald en gepubliceerd. Het boek gaat gedetailleerd in op de soennitische islamitische geloofsleer, de plichtenleer, handelingen die geoorloofd en verboden zijn, de ethiek en de biografie van de profeet Mohammed.

Duitsland waarschuwt voor tweede golf Coronavirus
Corona : Echte dodental in Nederland ligt waarschijnlijk boven de 10.000
Corona : Vermindering in het aantal doden deze maand

Het boek werd is al eerder uitgegeven door het Presidium voor Religieuze Zaken, onder de naam, “İslam İlmihali”. Vanaf vandaag is hij, na een ruim drie jaar durend proces van vertalingen, revisie en vormgeving, te koop voor iedereen.

ISN Diyanet

Het boek kan worden gebruikt als studieboek maar heeft ook als doelgroep moslims en niet-moslims die zijn in de Islam. Het “Handboek van de Islam” is zorgvuldig vertaald door vertaler die is gespecialiseerd in religieuze vertalingen, die tevens werkzaam is bij ISN. Theologische en academische richtlijnen zijn tijdens de vertaling in acht genomen.

Ben je een moslim en zou je deze boek in je collectie willen hebben, of ben je juiste geen moslim en zou je meer willen weten over de Islam, dan kan je het boek online bestellen op www.isnshop.nl voor een sterk gereduceerd tarief van € 9,99.

©NieuwsOn
Foto’s : www.isndiyanet.nl

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0