in

Corona : Geen nieuwe maatregelen maar ook geen versoepeling in zicht

Er komen geen nieuwe maatregelen tegen corona, maar we zijn nog lang niet in de buurt van terug naar onze normale, dagelijkse gang van zaken, “Terug naar normaal zal een zaak zijn van de lange adem.” aldus Premier Rutte gisterenavond tijdens een persconferentie.

“De kans op een begin van normalisering wordt groter als we ons allemaal aan de regels houden. Houd dus vol.” benadrukt de Premier, die gisterenavond bekend maakte dat er geen nieuwe maatregelen zullen komen tegen corona, omdat de genomen maatregelen lijken te werken, “Dat is positief, maar we moeten nu volhouden. We zijn op de goede weg, we moeten dit samen doen en blijven volhouden.”

Het is nog niet zeker of de regels zullen worden versoepeld na 28 april, maar dit is volgens Rutte ‘zeer onwaarschijnlijk’. Ook vraagt hij iedereen nogmaals om thuis te blijven, ook tijdens Pasen, “Blijf thuis, ook met Pasen.”

Het kabinet zal uiterlijk 21 april een besluit nemen over de maatregelen na 28 april, “Het risico is aanwezig dat we na 28 april het hele pakket nog moeten doorzetten.” aldus Rutte.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Turkije stuurt medische hulp naar Servië

Corona : 234 doden en 777 nieuwe besmettingen erbij