in

Buurtbewoners nog in shock na familiedrama in Arnhem

Heel Arnhem was in shock na de verschrikkelijke familiedrama die heeft plaatsgevonden in de Dragonstraat in Arnhem, maar wat er precies is gebeurd weten we nog steeds niet. Wat heeft een vader zover gekregen dat hij zijn 12-jarige zoon heeft doodgestoken?

De politie heeft gisteren op de einde van de middag nog een verklaring gegeven, maar ze bevestigen alleen maar dat er inderdaad een overleden persoon in de woning is aangetroffen en dat er een 40-jarige man is aangehouden, “Vanavond later of anders morgen komt er meer duidelijkheid. Tot die tijd kan ik er niks over zeggen.” aldus woordvoerder Marèl van Steenbergen.

De politie kan, begrijpelijk, nog niks vrijgeven voordat alle technische onderzoeken zijn voldaan, maar dit houdt de buurtbewoners niet tegen om te praten tegen iedereen die wilt luisteren. Heel het buurt is in shock, “De hele straat ligt vol bloedspetters.” aldus een buurtbewoner.

Wij hebben gisteren ook al gemeld dat het gaat om een vader die zijn 12-jarige zoontje heeft doodgestoken en dat de 15-jarige zoon is ontkomen.

Maar er is een volle onderzoek aan de gang naar de relatie van de verdachte en de slachtoffer en de politie wilt op dit moment nog niet bevestigen of het daadwerkelijk gaat om een vader en zijn kinderen.

Volgens de bewoners gaat het wel om een vader en zijn twee zonen en wonen ze er nog maar zes of zeven weken. Ze zouden hun eerdere appartement met de vorige bewoonster hebben omgeruild tegen dit huis.

De 15-jarige Emre was volgens de buren gewond en is ontsnapt van zijn vader. Hij werd nabij een speeltuintje op de hoek van de Graslaan en de Snoekstraat, ongeveer 500 meter van de woning in de Dragonstraat vandaan, gevonden door de politie. Tussen beide locaties was een lang bloedspoor, bestaande uit duizenden spetters en enkele plasjes, te volgen.

Buurtbewoners kunnen de shock nog niet van zich afslaan en zijn zaterdagmiddag omringd door bloed op de wegen, straten en de lantaarnpaal. Brandweerlieden hebben dit later op de middag schoongemaakt met water en bezems.

De ‘hangjongeren’ van de buurt hebben hun eigen ‘opvullingen’ naar de dodelijke gebeurtenissen. Volgens een bericht in De Telegraaf vertelt een tiener aan een passerende automobiliste, dat er maar liefst twee doden te betreuren zijn en dat eentje in het ziekenhuis overleden is. Maar een vrouw aan de overkant van de straat komt er meteen tussenin, “Ik weet wie je bent en jij kent mij ook. Wat je zegt, is onzin. Hou dus maar gewoon je kop dicht.”

Later vertelt dezelfde vrouw dat zij de zus is van de jongens die betrokken waren bij het steekincident. Volgens haar is de 15-jarige Emre opgevangen door zijn moeder die ergens anders woont en als ze wordt gevraagd naar de familiedrama wilt ze niet meer praten, “Ik heb net iemand verloren, dus laat me met rust.”

Het enige wat we nou met zekerheid weten is dat dit allemaal verschrikkelijk is en we kunnen alleen maar wachten op een verklaring van de politie om misschien een soort van verklaring te mogen maken aan al deze afschuwelijke gebeurtenissen.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Babylijkjes gestolen voor zwarte magie

Tsunami in Indonesië : Dodental stijgt naar 168