in

Britse toeristen kiezen voor vakantie in Turkije

Muğla is de laatste jaren uitgegroeid tot een favoriete vakantiecentrum voor Britse toeristen, met zijn natuurlijke schoonheden en accommodatiefaciliteiten. Steven Dawlo, een Britse toerist die twee keer per jaar naar Muğla reist voor vakantie vertelt Anadolu Agency (AA) dat ze dankzij de coronamaatregelen in het land, veilig en met een gerust hart op vakantie kunnen. Dawlo benadrukt dat ze zich veiliger voelen in Turkije, dan hun eigen land Engeland, “We houden van Turkije en voelen ons veilig hier.”

Gvant Wills, nog een Britse toerist zegt dat het Turkse volk erg gastvrij is. Ook is hij erg te spreken over Muğla’s natuurlijke schoonheid, “De verwelkoming op de luchthaven was erg leuk. We zijn al heel vaak hier geweest. Ik kom minstens 1-2 keer per jaar naar Muğla. Ik heb ook tijdens de pandemie voor Turkije gekozen omdat het hier veiliger is en het land is nog steeds erg gastvrij. Mensen kunnen hier met gerust hart komen en genieten van een land met een rijke geschiedenis en spectaculaire natuurlijke schoonheid.”

Een andere toerist vertelt dat ze een veilige vlucht hebben gehad van de Verenigd Koninkrijk naar Turkije, “Ik geloof iet dat er ernstige gevolgen zullen zijn, zolang we alle genomen maatregelen volgen. De maatregelen die zijn genomen door het hele land tijdens deze pandemie wordt erg op prijs gesteld. Turkije is een veilig land voor vakantie.”

In Muğla en omgeving worden gedetailleerde maatregelen toegepast, van vliegtuigen tot de luchthaven en van transfers naar alle gebieden in hotels, om een ​​gezond en veilige vakantie voor toeristen te garanderen.

Toeristen worden al op de luchthavens verwelkomd met voorzorgsmaatregelen tegen het coronavirus. Iedereen wordt gevraagd rekening te houden met de regels voor hygiëne en zich strikt te houden aan sociale afstand in de hotels. De gezondheid en veiligheid van de toeristen is op alle momenten een prioriteit.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Turkije nog steeds op ‘oranje’ lijst, want…

“Turkije is vele landen voor op gebied van veilig toerisme.”