in

Britse man krijgt 12 jaar cel voor ‘Bestraf Moslims Dag’ brieven

David Parnham, een Britse man, is veroordeeld tot 12 jaar gevangenisstraf voor het versturen van islamofobe brieven naar moslims, de koningin, parlementsleden en premier in Engeland.

David Parnham (35) heeft een gevangenisstraf gekregen van twaalf jaar en zes maanden, nadat hij aan de politie heeft toegegeven dat hij de racistische en islamofobe brieven heeft gestuurd naar moslimgemeenschappen in het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft de brieven, onder de titel ‘Bestraf een Moslim Dag’ ook verstuurd naar de Koningin, de premier en andere politici.

Parnham noemt zichzelf de ‘Moslim Slachter’ en werd beschuldigd van 14 misdrijven over een tijd van twee jaar, waaronder, moord, schadelijke bedrog, het aanmoedigen van misdaad, bom dreigingen en het verzenden van brieven met de bedoeling wijdverspreide chaos te veroorzaken.

Parnham stuurde deze brieven naar islamitische centra en moskeeën in 2007 in het Verenigd Koninkrijk. De brieven werden ondertekend met zijn naam als, ‘Moslim Slachter’ en waren vol dreigementen, zoals “Je wordt binnenkort afgeslacht”.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Twee gewonden na een steekpartij

Vrouw overlijd een maand na jeepongeluk in Turkije