in

Autobedrijf in Eindhoven verwoest door brand

Dinsdagavond is er een groot brand uitgebroken in Eindhoven-Noord. De brand brak uit rond 20 uur en de brandweer had het al meteen over een ‘groot brand’ wat inhoud dat de brand moet worden bestreden met meerdere bluswagens.

Het duurde even voordat de brandweer alles onder controle had. Rond 21:30 was de brand onder controle maar de vlammen waren nog niet uit. Het vuur heeft het volledig gebouw verwoest en de brandweer heeft een NL Alert uitgestuurd vanwege de rookontwikkeling naar omstaande gebouwen en bedrijven.

Iedereen werd verzocht ramen en deuren dicht te houden voor hun veiligheid.

IMG-20190108-WA0020

Dit was niet de eerste brand bij deze autobedrijf. In de nacht van woensdag op donderdag (3 januari) was er ook een kleine brand geweest. Het brand was toen ontstaan door een brand in een auto die voor het gebouw was geparkeerd en het vuur sloeg over naar het gevel van het bedrijf.

De brandweer vermoedde toen al dat de brand was aangestoken en riep getuigen zich te melden bij de politie.

De politie houdt ook nou rekening met brandstichting en dat is ook de reden waarom de brandweer nog niet alle troep heeft kunnen opruimen. De politie wilt eerst achterhalen hoe deze brand is ontstaan.

IMG-20190108-WA0012

IMG-20190108-WA0014

IMG-20190108-WA0011

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Eindhoven hangt regenboogvlag in reactie op Nashville-verklaring

Protesters gooien met stenen naar Iraanse ambassade in Nederland