in , ,

Apple zegt : “Sorry voor het afluisteren.”

Apple verontschuldigt zich voor het afluisteren van gesprekken met Siri en komt met nieuwe regels.

Apple verontschuldigde zich woensdag voor zijn digitale assistent, Siri, voor het afluisteren van gesprekken die bedoeld was voor kwaliteitscontrole. Na een verontschuldiging maakten ze meteen nieuwe regels bekend voor het verwerken van gegevens uit gesprekken.

Onder de wijzigingen zal Apple zijn werknemers toestaan om gesprekken alleen te beoordelen van klanten die zich aanmelden voor het “Siri grading” -programma om de technologie voor spraakherkenning te verbeteren. Ook zal Apple alle opnames verwijderen die voor het programma worden gebruikt.

“We realiseren ons dat we onze hoge idealen niet volledig hebben waargemaakt, en daarvoor verontschuldigen we ons,” aldus een verklaring van Apple, “We hebben besloten om enkele wijzigingen in Siri aan te brengen als gevolg van bezorgdheid over het beoordelingsprogramma. Ons doel met Siri, de baanbrekende intelligente assistent, is om onze klanten de beste ervaring te bieden en tegelijkertijd hun privacy te beschermen.”

Door de computer gegenereerde transcripties zullen wel nog steeds worden gebruikt om het vermogen van de software te verbeteren. “Dit is om te begrijpen wat mensen zeggen en bedoelen.” aldus Apple.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Islamofobe politicus verbannen uit haar partij in Zweden

Politie Rotterdam is op zoek naar 12-jarige Meheret