in ,

Apple Watch-app Pathé toont hoe lang de film nog duurt

Bioscoopketen Pathé heeft een app voor de Apple Watch uitgebracht die onder meer laat zien hoe lang een film nog duurt.

Pathé voegt bij de nieuwste versie van zijn iOS-app een app voor de Apple Watch toe. De app biedt een paar handige snelle functies voor bioscoopbezoekers. Vooral ‘Huidige Voorstelling’ valt op: die functie toont hoe lang de film waar je naar kijkt nog duurt. Een cirkel in beeld en een teller laten zien hoeveel minuten de film nog duurt en of je bijvoorbeeld al over de helft bent.

Dat weet de app alleen als het filmkaartje is gekocht of gereserveerd via het Pathé-account van de gebruiker. De Apple Watch-app is gekoppeld aan dat account, en kan zo ook gebruikt worden om filmkaartjes te laten scannen. Handig, zo hoef je je telefoon bij de kassa niet tevoorschijn te halen.

Welke plaatsen nog vrij zijn
Gebruikers met een Pathé Unlimited-abonnement kunnen hun gereserveerde kaartje ook via de Apple Watch-app ophalen. Voor die gebruikers verschijnt een extra knop binnen de app. Ook is er een apart onderdeel voor vouchers, voor wie bijvoorbeeld een digitaal vrijkaartje voor een film heeft.

De iOS-app van Pathé laat gebruikers daarnaast sneller zien welke plaatsen er nog vrij zijn: houd daarvoor de tijd van de voorstelling iets langer ingedrukt op het blokkenschema van een film.

Bron : RTL Nieuws

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Nederland eist gevangenisstraf voor PKK-aanhanger

Een op drie beveiligt smartphone niet