in

63-jarige vrouw en 68-jarige man doodgestoken op Brunssummerheide

Op de Brunssummerheide zijn gistermiddag een 63-jarige vrouw en 68-jarige man uit Heerlen doodgestoken. De politie heeft dit zojuist bekend gemaakt. Ze gaan uit van een misdrijf, maar tast nog in het duister over wat er precies is gebeurd.

Het is nog steeds niet duidelijk of de man en vrouw elkaar kenden. De politie zegt wel dat de slachtoffers geen directe familie van elkaar zijn. Ook is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Gisteren sprak de politie van een steekincident, vandaag laat de politie weten dat het nog onduidelijk is waardoor ze om het leven zijn gekomen.

De politie onderzoekt of er nog andere personen bij de zaak betrokken zijn.

Lichamen naar het laboratorium
De lichamen van de slachtoffers zijn gisteravond per rouwauto van de Brunssummerheide in Heerlen overgebracht naar een laboratorium. Daar vindt onderzoek naar de doodsoorzaak plaats.

In het uitgebreide politieonderzoek dat gisteren startte, zijn twee honden aangetroffen waarvan het vermoeden bestaat dat ze mogelijk van de slachtoffers zijn. De dieren zijn opgevangen en verzorgd. Een auto aan de parkeerplaats aan de Kamperheideweg is in verband met het onderzoek in beslag genomen en overgebracht naar het politiebureau.

Door medewerkers van de politie is er vanmiddag een passantenonderzoek de Brunssummerheide. “Hiermee hoopt het onderzoeksteam mensen te spreken die zich regelmatig in het gebied bevinden en zich eerder nog niet gemeld hebben bij de politie.”

16 tips
Gisteren werd de zaak al besproken in het programma Opsporing Verzocht. Daarna kwamen er al 16 tips binnen bij de politie.

Bron : RTL Nieuws

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Vrouw ziet spin op haar been en rijdt met auto tegen pand in Eindhoven

Staking aangekondigd bij NS en stadsvervoer in drie grote steden