in

18-jarige neergestoken nadat hij het opnam voor vrouw die werd lastiggevallen

De man die maandag aan het eind van de middag werd neergestoken in de binnenstad van Zutphen is een 18-jarige man uit Tilburg. De man werd volgens de politie gestoken en bedreigd met een vuurwapen nadat hij opkwam voor een vrouw.

De man uit Tilburg liep tegen 17.10 uur samen met een vrouw vanaf het NS station naar een winkel in de binnenstad van Zutphen.

In de Stationsstraat werd de vrouw volgens de politie lastiggevallen door een groep van vijf mannen. De Tilburger zei hier wat van, waarna een conflict ontstond op de Spoorstraat, aan de kant van de Turfstraat.

Vuurwapen
Hierbij zou de 18-jarige man bedreigd zijn met een vuurwapen. Na deze bedreiging ontstond een worsteling met een drietal mannen uit de groep. Daarbij is de Tilburger gestoken. Het is nog onduidelijk waar de man mee is neergestoken.

De vijf mannen gingen er na de worsteling via de Spoorstraat vandoor in de richting van de C&A. De Tilburger meldde zich vervolgens bij een een horecazaak met een aantal verwondingen. Daar is de politie ingeschakeld. De politie heeft een onderzoek ingesteld en roept getuigen op zich al dan niet anoniem te melden bij de politie.

De man uit Tilburg is na het conflict met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en is daar behandeld aan zijn verwondingen.

Bron : AD

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Twee jaar cel dreigt voor Britse die ex uitschold op Facebook

Passagier valt chauffeur aan, bus rijdt tegen lantaarnpaal