in ,

1.300 feestvierders dansen hele middag op proef-event Ziggo Dome

Dansen, drinken en juichen waren aan de orde van de dag tijdens het eerste legale dansevenement in Nederland in bijna een jaar tijd, omdat door de overheid gesteunde experimenten blijven beslissen hoe evenementen tijdens de pandemie veilig kunnen worden georganiseerd.

In totaal wonnen 1300 mensen kaartjes voor het evenement, met Sam Feldt en Sunnery James & Ryan Marciano op zaterdagmiddag. De Ziggo Dome heeft een normale capaciteit voor 17 duizend en 100 duizend mensen hadden tickets aangevraagd.

Het is bijna een jaar geleden dat evenementen voor meer dan 100 mensen werden verboden, omdat het coronavirus zich door het hele land verspreidde. “Het is zo fantastisch om hier met iedereen te zijn”, zei een feestvierder. “In het begin voelde het allemaal een beetje ongemakkelijk, maar toen werd iedereen wild.”

Organisatoren Mojo en ID&T omschrijven het dansfeest als ‘historisch’. “Hopelijk is dit de sleutel om meer dingen te laten openen”, zei Rosanne Janmaat, chief operations officer bij ID&T.

“We hebben laten zien dat we een evenement heel veilig kunnen organiseren”, zegt Ruben Brouwer, CEO van Mojo. “We leren veel van dit evenement, maar het is nog belangrijker dat we kunnen doorgaan”.

©NieuwsOn

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Loading…

0

Geen nieuwe versoepelingen tot 30 maart

42 van de 100 mensen spelen eenmaal per dag mobiele games